spontan?

kollade på en blogg. såg en länk. klicka. såg snygga mys dräkter. beställer denna snygging.
bara att vänta :D

troetter hälsar på

på något sätt lyckades jag sitta uppe och läsa ett tag in på natten, tack vare en über bra och sjukt lång novell(som borde kallas bok. trodde den var mycket kortare så jag började läsa, sen var jag fast. jag är sjukt trött efter tre kvällar med mycket kul så det här avsluta ju inte det jätte bra.
plus att när vi kom hem från jönköping igår höll jag på att somna. suck annie, inte konstigt att du jämt är trött -.-
ska i alla fall till adam om ett tag, sen så blir det nog att fler kommer så det blir en trevlig kväll!

duktigt annie

jag pratade om att verkligen börja blogga igen i sommar, hade visserligen inte med mig laptopen till yonex camp eller göteborg. kändes onödigt och dessoutom, vart skulle jag få internet ifrån?
jag har fått ett mobilt bredband nu men det är så jäkla segt i vårat hus(pappa skyller på att vårat hus är gammalt med tjocka väggar.. host), så det funkar ju inte heller. så min lilla älskling blir i stort sätt bara använd hos adam..

kom i alla fall precis hem från en grymhelg i jönköping med adams släkt, så grymt roligt! men kan ju säga att jag slockande totalt på vägen hem i bilen idag och är fortfarande vrål trött.
adam har en så grymt mysig och rolig släkt, kan bara inte få nog av alla!
har dock lovat mina föräldrar att ha en myskväll med dom nu, först måste jag bara städa undan alla mina väskor och kläder hehe, har ju inte orkat ta itu med min bortrensade klädhög.


liseberg - annie with a rabbit

RSS 2.0