hej alla goa!

snart kommer nog adam tror jag... hmm
sen ska jag ner på stran slinga bort min utväxt, välja nyårsklänning och packa inför åre.
så ser mitt lill schema ut idag.
skriver även här; ni som har mitt nr, skriv ett sms, har inte många nr nu efter att jag bytt mobil!

briiiiiiiiiiiiiiiiiighton halllå?

vrålgoa tjejer!

som ni kanske orkade läsa träffade jag dessa tjejer, nu inväntas monopolkväll, den 7de vare va?
en bra dag förtjänade en sammanhängande bild, eller hur?

tre flugor i en smäll!

sådär ja! här har vi en bild på mig(och julklappar), mina nya röda urbanears(hörlurarna), min thomas sabo klocka som jag fixade längden på idag och ett av iPhone skalen på min mammas gamla mobil som jag fick idag och har fixat så att jag kan använda den nu! som tur är så syns det inte på bilden att jag just tagit bort sminket och att jag inte hade någon sminkborttagningen och jag var alldeles för trött för att ta bort den utsmetade mascaran som blir när man bara använder vatten, tjihu! dock syns det inte att jag gör en välödigt oseriös min, det är därför man inte ska en bild i profil!
ska kanske nämna lite fort att jag var i linköping igår och köpte massa snyggt! sov sedan även hos adam och såg batman för första gången! när jag vaknade(efter att ha vaknat typ tusen gånger av värme och tjut utifrån) på morgonen tog jag en dusch innan jag drog hem och sedan ner på stan för att fixa klockan, skor och mobilen.
(skor, eftersom min syrra snodde mina skönaste bästaste finaste härligaste gosigast och himmelskaste skorna jag någonsin ägt). hittade dock bara storlek 37 i dom skorna som jag hade menmen, det funkade så får töja dom lite..
träffade sedan anna anja och louise för en middag på thai hoa(visste ni att thai står för thailändskt och hoa för kina? louise lärde mig iaf nåt nytt!) och en biokväll, The girl with the dragoon tatoo, me gusta mucho! jag gillade den starkt, det var en grymt bra film enligt min åsikt. lite skrattretande när dom hade svenska namn bara hahaha.
nu ska jag nog domna bort i min säng, gonatt alla uppesittare!

sitter med tuffsigt hår

om en liten stund ska jag iväg för lite badminton spel, middag och bowling med pärlorna! vi ska nämligen fira 35års jubilium! kommer bli super mysigt, absolut.

jag skrev faktiskt att jag skulle säga vad jag fick i julklapp, det blev en hel del så kommer bara skriva här nu; hörlurar från urbanear(röda), olika spel i olika former, böcker, liten leopard färgad plattång, thomas sabo klocka, ny adam ring hehe, päls halsduk(fejk), mössa med pälsboll, bio kort, skinnhandskar, rosa datormus(till min laptop såklart), iPhone skal(har dock inte fått en iPhone än, YES), öhm... pengar. kan ha glömt nåt. inte så värst intressant men har haft en grym julhelg.
igår körde vi även soyan till skavsta så nu är hon tillbaka i england, och hon tog mina skönaste skor... ()
nu ska jag göra mig iordning och packa allting för dagen!

Mini jul hos adre!

Hade en grym kväll tills jag skulle spela badminton, jätte mysigt faktiskt! Fick även lite julklappar här med som var hur fina som helst(bilden).
Adam å jag fick fotona(äntligen ett par bilder på oss utanför den digitala världen, tack!) tillsammans av mimmi och linus(en varsin) tillsammans med tuggumi tennis bollarna och smartpillrena.
Mockabönorna fick jag av lotta(världens goaste choklad).
Thomas sabo arbandet fick jag av ida willo henke, super fint!
Och rosen fick jag av adam som han har gjort helt själv, så jäkla fin!
Har världens bästa "svärfamilj", världens mysigaste som får mig att känna mig som hemma!

Ni får kanske se alla andra julklappar(om jag orkar hehe)

Hos adam

Sitter hemma hos adam och tittar på ensam hemma 2 med lasse lotta mimmi o linus och väntar på ida willo och henke. Kommer bli en super mysig kväll

GOOOOD JUL I ALLA STUGOR

ska strax åka till farmor och farfars, kommer vara sammanlagt 15 pers + hund!
ha en super dag allihopa, GOD JUL!


jul outfit eller nåt haha :D

night before christmas

sofie kom hem igår, hur bra som helst att hon fick ledigt under julen!
jag var på ett jätte kul minijulbord med ett riktigt härligt gäng efter jul avslutningen ;)
jag älskar btw att säga god jul, hur mysigt ät det inte!?
btw så har min stationära dator införskaffat sig en trojan, därför har jag inte vågat gå in på nån av mina datorer, för har nyss sökt igenom laptopen 3 gånger efter det och här har inget visats så. men min stationäöra vägrar nu startas så jag antar att swedbank(som ringde och varna mig) hade rätt, tjihuuuuu -.-
har hunnit träna med mathilda idag med, duktiga vi!
nu ska jag snart äta och sedan mysa med min familj framför tvn, ha en super kväll och ladda för den absolut mysigaste dagen på hela året!


tillsammans med tomtarna sitter min dino gunnar och mammas gris viola.
mammas lejon steve och sofies kanin magnus fanns ej till hands.

Sherlock Holmes 2

sådär ja efter en grym kväll med julia och lizzie är jag ganska trött.
innan bion så såg vi även Sherlock Holmes 1, sen såg vi den sjukt underbara bion som jag skrattade alldeles pinsamt högt åt! bland det bästa jag sett på länge, helt klart sevärd!
nu ska jag sova en himla massa timmar innan jag fortsätter städa mitt nästan helt klara rum, ska bara gå igenom mina smycken och sminket. kanske även ta mina fullproppade 2 små lådor? you never know, all i know is that my room is going to be so... fresh? höhö
nä ska sova nu och längta ännu mer till jul, gonatt!

gammal bild på julia och mig (inne på min stationära första gången på över 6 månader haha)

inte bra på nåt! eller hmm skolan....

hej svejs, sitter just nu med min allt annat än roliga spanska JIPPI, är redigt trött på den nu...
Hade matte prov förut idag, gick bra och väldigt dåligt typ. hade en gråtattack, (vilka kommer om jag inte har vart arg eller ledsen på ett bra tag) tror den var lite pga stress, hann inte ens med sista frågan haha! kalla mig lipare, du blir den första!
adam kom hem till mig en kort stund(efter att jag glömt att vi skulle ha sällskap hem hehe) så tog det lite lugnt innan jag kastade ut honom för att plugga, nu sitter jag och råpluggar, tog en kort paus genom att skriva här. missade till och med min badminton för att jag tänkte fel vad det gäller mitt arbete i spanska och stödorden för det muntliga i samma uppgift. tänker fortsätta dränka mig en stund till i spanskan, sen ska jag gå och lägga mig tidigt.
måste bara säga en sak till. INGEN HISTORIA IMORN, TJUHU! tror adam blev döv när jag läste det för fick världens lycko vrål. det roliga är att jag tror hela min klass gjorde samma sak. för vi gick och drömde om att det inte skulle bli någon historia i morgon heller och viola! så istället för att sluta 4 imorn slutar jag 5 över 1 direkt efter spanskan, i like it, like it!

christmas; be with family and thoose who you love

10 dagar till julafton!

och 8 dagar kvar till jullov, hur härligt är inte det?
dock har jag ett matte prov imorn och en skriftlig + muntlig uppgift i spanska till på fredag,
but it ain´t gonna bring me down, HALLELULJAH!
nu kommer mathilda om 25 minuter för lite träning på tr, sen blir det att råplugga hela kvällen, bra att pigga upp sig då med lite träning! just nu känner jag mig grymt glad, vet inte varför. eller kanske börjar julkänslan komma?
HÄRLIGT!

london, winter wonderland
seriöst det absolut juligaste jag har sätt!

LUCIA

om det var så att jag visste precis vad jag skulle skriva, då skulle jag skriva mer än max ett inlägg om dagen. men jag är inte direkt någon bloggare med massa klippska kommentarer och smarta tips m.m. jag bara skriver om min oftast helt vanliga vardag;
idag har jag vart med adam. vi kollade cowboys and aliens, den var en besvikelse efter mitt skrattanfall inne i biosalongen efter att ha hört namnet på filmen. den levde verkligen inte upp till det helt knäppa namnet? utan det var en sten seriös film som saknade roliga kommentarer. möjligen att en doktor hade nån rolig kommentar och att en indian slog en alien i huvudet med en klubba. nu har jag suttit och pluggat spanska.
kolla vilken vacker syn ni fick på min dag, congratulations!
okej lucia, vilken mysig dag! mamma väcker mig totalt när hon kommer in och skryter om att hon "har köpt så nybakade lussekatter att hon till och med fick en kartong! direkt från ugnen!" så kan ju säga att jag rusade upp!
kom ändå nästan försent till biologi labben med kräldjur, blötdjur, maskar och så. dessa låg i burkar med etanol eller nåt för att kunna förvaras. kan ju säga att dom var ganska äckliga. speciellt den platta binnikemasken och blodiglar och massa annat knäppt. urgh. WOW. kolla det blev verkligen fakta om dagen?

lisberg i sommras

christmas time(or soon to be)

är ganska off på helgerna men iaf, jag spenderade lördagen med mathilda, hon sov även över här. vi gjorde burritos och försökte göra en MOMOs cookies and cream(mina brighton tjejor vet vad jag menar) men den blev inte alls lika god, men god haha. kollade film(bridesmaides) och massa annat. dagen efter drog vi till tr för lite träning. för mig var det första träning på flera veckor, pga förkyldning. kul.
nu ska jag läsa lite engelska bok, sen har jag tennis vid 4 och efter det så har jag badminton vid 8.
tjingeling!

har tusen bilder på sofie och johanna från studenten, plockade bara en.
vem längtar in till studenten?

obs man in the background...

myser med min gamla adam

sådär ja nu är sista harry potter filmen snart hemma, har faktiskt hunnit med att laga mat till honom eftersom han fyllde 17 i onsdags (vet, dålig uppdatering).
så nu ska vi mysa en stund, sen får vi se vad vi hittar på ;)
ps; gör inte anknäbb med pringels x-treme, kan säga att det bränner som fasiken i läpparna, adam ville köra tävling om vem som slickade sig om läpparna först. skulle vara ren plågeri, så nej tack hehe
nu får vi hoppas att läpparna slutar bränna, adíos amigos!!

vi är über seriösa!

SHERLOCK HOLMES 2

fyi jag ligger i en kista just nu och väntar på att få vakna upp när jag sitter i biosalongen och äntligen får se min helt efterlängtade film. robert downey är så jävla skön och tror knappast han kan misslyckas i denna film, verkar hur jävla bra som helst! undrar om dom kan klå ettan?

starving to survive

adam gick just hem och vi hann med en hel del idag, jag hittade världens sötaste kappa som jag nu har önskat mig av min mamma å pappa. så hittar vi en kortrock(HAHAHAHHA) till adam kaaaaaanske.. får se om det blir den. adam blir ju 17 som jag kanske sagt miljontals gånger, men kan inte låta bli när han BLIR SÅ GAMMAL. olding adam. hehe
nu ska jag dränka mig i svenska, engelska och kanske matte... ligger efter som om jag kom från en annan planet eller nåt. aja, nu ska jag på dejt med mina skolböcker


kikade runt bland bilderna och hittade den här mysiga bilden från släktträffen(adams) på adam och hans kusins barn!

colddddddd outside and ice on the highway

nu ska jag snart ner på stan med adami för att kolla in några snygga skor till honom(han äger bara tygskor HALLÅÅÅÅ)
men utan att låta som världens viktig petter så vill jag inte att han ska få blå tår. speciellt inte när vi är åre i februari :D:D:D:D
nu ska jag inte tråka ut er med att säga hur min skoldag varit.

dina kläder skulle passa väldigt bra på mitt golv

weekend

okej, jag kan inte säga att jag blivit en bättre bloggare som jag verkligen trodde, HAHA skrattretande
i alla fall så var ju jag i oskarhamn och spelade laserdome med adam, jennie, bella, vigge, felix och hult.
väldigt kul! förutom lite bakslag för bella på andra matchen. bland det roligaste jag gjort iaf!
så sov jag hos adam den natten :*

dagen efter så fick jag dra mig hemåt för att baka kladdkaka med choklad frosting och noblesse. sedan drog jag mig tillbaka till adam för att fira att pojken blir 17 på onsdag. vart en för jävla kväll med härliga männsikor, me löv thoose kids! sov hos han den natten, älskar att sova bredvid honom

gick ut och gick med mathilda vid 2 dagen efter, vart en mysig runda med massa snack. kallt dock!
nu har jag suttit framför datorn med sofie på skype, plugg, fejjan och musik. snart ska jag dra ett glee avsnitt, snart är det tillåtet att kalla mig gleek.

valborg bild hehe

RSS 2.0