first day - check

mitt huvud har blivit engelskt. när jag börjar tänka på något så börjar det alltid med engelska ord eller meningar(sentences), JAG KOMMER BLI GALEN!
påvägen hem från Brighton Pier så mötte jag och mina nya rumskamrater från spanien ett par svenskar som åkte med ef. super trevliga! och vi började prata svenska direkt bara för att man blev knäpp på all engelska haha. skönt att prata svenska

i alla fall hade vi våran första lektion, kan inte påstå att det var så kul men det gick och snart gick vi ner till stranden med 'tebbles' och åt våra små lunch påsar. sedan gick vi på liv sugande 'town walk', sedan fixade vi våra buss kort så nu känns allt bra haha!
vi var även på disco ikväll men min grupp var dom ända som dansade i stort sätt haha, men moa fick ett ragg från italyyyy, wicked!
ska sova nu, ska vara på lektionen klockan 9 så.

förlåt för alla engelska ord, men har just nu problem med att komma på dom svenska haha!


bild på sofie och selma från balen.
tyvär så ahde jag inte med mig en kamera idag, men ska ta med mig det imorn ;)

@Brighton, hos colvins, min säng för de närmaste 3 veckorna

sådär ja efter en liten lift med flyget och en tripp med bussen med 6 härliga tjejer hamnade jag i Brighton, finally!
gud vad skönt att skriva på svenska, ända sedan jag kom hit vid 3? har jag pratat engelska, har pratat med mamma å pappa i kanske 10min i telen(men dessa bilar ner till italien). helt ensam sitter jag nu inne i sovrummet, imorgon kommer två spanjorer att bo hos mig, ganska spännande.
i alla fall var det kaos på flygplatsen i brighton, sts tanten som skulle ha kollt på allt hade noll koll. trodde vi var 6 personer som skulle till Brighton när vi var 7 och lalala. när vi kom fram till brighton möttes vi av spöregn och åska, svenska ledare som bara pratar engelska med oss. men ändå mysigt.
min värdfamilj är verkligen toppen, alla är super gulliga, speciellt deras bruna labrador Alfie. deras katt ser man knappt nåt av.
nu ska jag sova, ska upp klockan 7 imornbitti(8 i svensk tid). godnatt!

saknar min lilla add♥

sommarhälsning lr nåt


hade tänkt att börja blogga igen till sommaren eftersom jag kommer va borta ganska mycket, ska ju till england i tre veckor och lite annat.
nu väntar jag på adam ska bli klar, sedan hittar vi väll på något, förhoppningsvis inget i solen eftersom jag brände mig som fan igår på båten påväg hem från visby.
ikväll kommer iaf några hit, kommer bli skapligt fint!

RSS 2.0