fatman.ja okej lämnar västervik ca 7 imorgon bitti för serispel i växsjö. så imorgon spelar jag med tranås skrivet på min rygg för första gången, kommer bli så kul!
hade en super mysig dag igår med niclas, har varit tillsammans med pojken i 3 månader nu♥ så åt pizza på campino, sen skynda vi oss iofs hem till mig för att jag skulle kunna packa lite, sedan åkte vi till min badminton. efter det så sov jag hos niclas, härligt att inte behöva cykla långt till skolan på morgonen! men det gick jämt ut med att handskas med suraste morgon människan!
så idag har jag endast haft 2 lektioner men fick vänta 3 och en halvtimme till andra lektionen, SÅ KUL. nästa gång så tänker jag träna, inte sitta där som ett jävla fårskinn!
finns inte så mycket mer att säga.

jag letar alltid efter vart mina bilder håller hus, för efter att vi rädda datorn precis innan den han krascha så blandades allt tydligen om, JAG SOM HADE ORDNAT ALLT SÅ JÄVLA BRA. så nu hitta jag bild från senast jag hade lugg. skulle gärna skaffa tillbaka det för ett tag, men som alltid så tröttnar jag väll efter några veckor!

im tralling


oj jag som verkligen tänkte börja blogga igen bara för det är så kul att läsa sen om något år och skratta åt hur löjlig man är. för ärlig talat, det är skönheten med att blogga. att man inte fattar hur dum man låter förens året efter. jag menar, jag mognar fortfarande hoppas jag? i alla fall är jag en tonåring vilket jag vill kalla barn och då mognar man ju? man börjar dock tänka efter när en fyra år yngre kille på yonex camp(badminton lägret jag var på i sommras) börjar en mening med "när jag var liten..." vilket är helt galet! sure vill väll inte säga att jag är lika mogen som den fyra år yngre killen...
okej ska tjöt lite nu, i fredags firade jag och ett gäng tjejer jennie då hon äntligen fyllde 17 haha
dagen efter myste jag till det med niclas, jag ägde honom på minigolf, 66-73 till honom. okej då. efter det gjorde vi chokladbollar och när niclas rullar blir dom ju gigantiska, och då menar jag GIGANTISKA. tog två dagar att äta upp en själv! i söndags träffade jag anna och louise en stund, anna drar till norge på måndag eller så, vet inte hur jag ska hinna kidnappa henne igen? det var helgen med en badminton träning på kvällen som anna var med på, så kul med anna på plan!
igår var faktiskt jag och niclas på the dark knight rises, så bra! galet! blev dock sent att vara hemma klockan 12, var helt död i skolan idag. idag har jag bara drägglat.. eller ja har köpt en ny sport topp och tränat. men nu ska jag städa! tror jag...
 
 

mormor och morfars fina hus ♥                    
dom här fina bilderna hittade jag, i love you ♥

blob

okej idag straffade jag mig själv genom att gå upp ur sängen och ta mig till skolan! visst att det kanske är värt det när niclas är där såklart. i alla fall så var det en ganska lame dag, "heeey, vi ska inte dra igång så hårt idag" vilket i princip menas med att gå att låna böckerna man får. FÖRUTOM våran underbara "hellow everyONE" lärare sóm gav oss ett prov från förra året pronto. yeah right, i'm happy i went to england this summer for a language course, you know? ärligt hjärnan på hög spänn. fick reda på att vi faktiskt kommer ha lite sexual kunskap på biologi 2 nudå, kan säga att jag är L Y C K L I G, för det är mega intressant, yeah yeah i know, she think shes hot and that sex makes her cooler.. inte precis om vi pratar om en penis uppbyggnad.
idag prata jag även med mathilda, tvi å tvi. efter att ha tränat tennis i 10år måste jag nu bjuda tennis farväl. känns riktigt tråkigt faktiskt. ska gå och prata med våran tränare lagge på fredag och säga att vi ska fortsätta va medlemmar i alla fall. kommer ångra mig så hårt. men vi ska ta tiden och spela lite då och då. i still love tennis.
efter skolan träffade jag thilda för en riktigt mysig dag med en hel del äventyr. om man pratar h&m, åhléns, mcdonals, oscars hus, bökensved och gymnasiets gympa sal äventyr? WÄÄÄOW.
har köpt lite nödvändigheter i alla fall, så nu ska jag sova och dräggla i min kudde förhoppningsvis(som alla vet så har man alltid sovit bäst om man har drägglat).


thilda och jag för 2 år sedan ♥

första skoldagen i 2an idag

kalla det skola, var i skolan i fem minuter. okej jag har inte skrivit något på två månader såg jag här nu, men är bara sådär skrivsugen så ville skriva lite. okej sommarlovet.. jag har varit i oxford som sagt i tre veckor, så UNDERBART, I LOVE ENGLAND. så har jag vart på yonex camp och ett litet upptaktläger för tranås. klubben som värvat mig för seriespel säsongen 2012-2013, så härliga männsikor! idag har jag bara drägglat efter skolan tillsammans med niclas typ haha. på kvällen tog vi dock en basketmatch, så kul även fast man blir sådär ägd att man bara vill sätta sig ner och säga JAG VILL INTE, skrika och springa därifrån haha. but thats me, hatar att vara nybörjare. men det var så kul och faktiskt sjukt mysigt trots svetten!
jag ska på NICKELBACK den 12 september med bella, fyyy vad det kommer vara underbart! och inte bara det, DAUGHTRY kommer vara förband, im so gonna die of happiness!
 nu ska jag nog lägga mig i sängen och samla kraft för skolan imorn, blir tufft att börja igen, har 9 kurser att ta hand om den här hösten.. nä först ska jag göra mig iordning, eller först få av mig de här förbannade jeans shortsen, i fuktig värme är det de värsta! sen ska jag lägga mig i sängen med ett avsnitt friends ♥

mina roomisar i england, tyska anna och finska camilla ♥

RSS 2.0