tisdags kväll

nu ska jag stänga ner den här förbannade datorn som innehåller sex and the city avsnitten, god damn it!
tror faktiskt jag lyckas ta mig härifrån efter detta inlägg dock, ska duscha fort och läsa lite å sen somna in å
sova. haha, nä somna in å vakna!
i alla fall så var vi i simhallen idag ju och eftersom vi skulle göra massa konstiga hopp så stog jag och asgarva genom hela tiden. mest antagligen för jag har nått imot trampoliner. dom är ju fan inte stabila alltså! jag gillar fasta hårda saker. VARSEGOD ATT MISSTOLKA. dock menar jag typ, marken jag går på.
var på tr och fick min introduktion idag oxå, så nu jävlar ska jag bygga muskler runt handleder, knäna och ryggen/magen. snart kommer min kropp vara helt frisk!(förhoppnmingsvis), stannade en stund med mathilda efteråt. nu har jag bara suttit och kollat på sex and the city hela kvällen, hel bra!
sleep well sweeathearts!

skummade av köket med ett foto, tänkte att det behövdes nåt mer in the right time!

peace out. typ.

ska snart lägga mig å läsa the lady of the rivers, den är hel bra!(trots att jag är bara i början)
om ni undrar varför jag är så råcool på bilden är det därför att jag inte gjort nåt idag typ förutom att spela tennis och badminton. skolan var.. lame. hände typ ingenting. desutom har jag fortfarande på mig träningskläderna under den turkosa munktröjan, ska kasta mig in i duschen och sova som jag skrev i början ↑ haha
imorn blir det simhall, JIHA! och fuck you som sa att man är fet om låren går ihop, mig sänker du inte! dom låren är där för att stanna. precis som steven. men precis som steven ska dom ta sig tusan på att jag ska kämpa för deras död inför sommaren! ha en godernatt!

über coooooolt - i have my issues.

igår

efter pulkaåkning med några riktigt härliga människor tog jag å adam ett bad med glass, mums! när jag höll på att göra mig iordning dukade han upp den här middagen, fy vad jag älskar honom!

bada balja!

vaknade upp i uthuset tillsammans med julia och oscar, hel galen kväll med prat mellan himmel å jord. BOKSTAVLIGT TALAT. kollade på kick ass på kvällen som var hel knäpp typ haha xd när de drog satte jag mig med matte boken i några timmar. vid halv fem kom mathilda å vi drog för lite träning på tr. dock kunde jag bara springa i 15min eftersom min benhinneinflamation har kommit tillbaka. TACK FÖR DET. efter det gav vi chuck å steven en rejäl måltid då vi var riktigt hungriga! efter det ladda vi för att bada balja vilken innebar kyla och skratt, satt där hur länge som helst haha!

helt galen fotografering påväg till baljan! kan ju säga att det var riktigt kallt, men helt klart värt det!

running girl

nu blir det badminton och sedan blir det att ha lite film mys kvällen å natten med julia lizzie å oscar!
btw, jag å adam har vart tillsammans i 19månader idag, jag älskar dig, du som sitter bredvid mig hehe ♥
 

rock'n'roll

även fast jag älskar snö, älskar allt med snö, så saknar jag när det är sådär halv varmt, när man kan gå runt i nått lite större/tjockare och vara varm, utan jacka... härligt! btw, brunt hår...?
förresten sh'bam.. kan bara säga att jag har sämst koordination och jag är GLAD över att jag inte fortsatte dansa haha, jag dör! jag är så kass, gör allt fel hahahaha och känner mig jätte konstig bara!

SH'BAM

nu har jag nyss tagit mig hem från skolan och sitter å kollar på simpsons. snart kommer adam hit en liten stund.
vid 10 över sex kommer mathilda förbi och så drar vi till tr för dansa lite SH'BAM, haha jag å mathilda har försökt att få en plats där i flera veckor!

HELVETE, JAG HAR PANIK

eller inte. men vet inte hur jag ska göra, vill färga håret ljus brunt, vill klippa lugg.. vill vara blond, vill ha snedlug. seriöst jag har emotionellt problem. funderar på att både klippa lugg och färga håret? men till sommaren vill jag ha varken eller, SÅKLART! kaos i mitt huvud. inte för att det finns någon anledning till varför ni skulle bry er om mitt hårproblem, alla har det nån gång, eller?

mama, im in love with a criminal

herreguuuuud, låten lämnar inte min hjärna! har haft en sjukt bra dag faktiskt, började med simhall i skolan där jag gjorde ryggplask(kullerbytta/volt ner i vattnet) vilket gav mig en röd rygg från rumpan och upp, YES! efter skolan mötte jag bella och jennie på stan åkte hem till bella och lagade vegetarisk tacopaj(inga tomater för mig!), sjukt gott faktiskt! gick en liten vandring i snölandet och satte oss för att kolla på våra gamla videos! hahah jag dog av skratt, jag var en irreterande liten tjej(lång, smal och muskulös!) med en röst som skulle kunna vara det kvinnliga sättet att hamna i målbrottet. detta var ca. 5-6 år sedan? kan lova att det gav många skratt. bitchighet och irreterande snorungar och sånna som pratar å pratar då munnen dyker upp i munnen, improvisering kallas det! jag bella å jennie fick även världens ide som vi satt å skratta åt med. nu ska lägga mig i sängen och försöka sova så fort som möjligt, nattinatt!

bella och jennie 2007, ska börja gräva min egen grav som la upp den här bilden... hörs imorn!

bones på tv

sådär nu har jag å adam haft lite kvällsmys efter min plugg tid hehe. har fått mina böcker från bokus också, beställda eftersom jag ville ha dom på engelska (engelskan i skolan), så valde böcker från min favorit författare "The white queen" och "The lady of the rivers". köpte ett par nya badminton skor i jönköping också, mina gamla var helt slitna å äckliga. så blev faktiskt en ny modell med, mina gamla fanns inte i rätt storlek :(
nu ska jag plugga lite snabbt innan sängen gör sin sak, godnatt!

Jönköping

Har varit lite off pga annat å göra haha, självklart! Nu i helgen var jag med i Jönköping och spela trots min förkylning som magiskt nog är borta haha, har vart en grymt rolig helg med kompisar, badminton och bowling(jag var urkass).

Second hand?

Var inne på en second hand butik med jennie å bella och hittade dessa bedårande skor!

morgon inlägg!

borde igentligen inte sitta här, dumt annie! ska kasta mig in i duschen sen menmen, var tvungen att boka ett pass på tr som alltid, jag menar ALLTID är helt fullbokat om man råkar vänta några timmar för länge. så nu har jag och mathilda bokat (h
btw, jag har faktiskt skaffat instagram, och jossa lärde mig igår hur man gör så nu kommer jag igång!
ska göra mig iordning snabbt som vinden nu, ciao!

OSTKAKAN

sådär jah, efter en helg med endast badminton på schemat kan jag nu tala om för er att min höger skinka + hela höger låret och hela ryggen nu lider av träningsvärk. för er som inte vet hur badminton får er kropp att känna, så kan jag tala om för er att högerbenet är det benet som jobbar ABSOLUT mest. och det känns. min handled är även helt död nu, så om jag kommer ihåg det, måste jag gå omkring med handledsvärmare i skolan mysigt men knäppt hehe.
tävlingen gick väll hyfsat, ska väll vara nöjd med min matchovana... ni som verkligen vill veta hur det gått kan nog läsa om det i tidningen imorn. för har tydligen en "cool bild" på mig. intervjuaren var iaf trevlig! efter dusten var han rolig att prata med, pingis spela han, racketsportare vet hur sånt känns hhahahahahaha. jaja, nu har jag och adam suttit och kollat på trassel och how to train your dragon(vilken vi även såg igår). nu ska jag snart lägga mig i sängen och dö. och jag skojar inte jag ska snart sova, tidigt eller inte. gonatt!


bild på mig och sofia, shit vad jag saknar göteborgaren!

BARA JAG SOM VILL HA SNÖ?

har inte kunnat använda denna alltför vintriga mössa, HALLÅ? JAG VILL HA SNÖ!
JAG VILL HOPPA I SNÖN, LEKA I DEN, HA SNÖBOLLSKRIG, MULA FOLK, KANSKE TILL OCH MED BLI MULAD SJÄLV? JAG LOVAR ATT ALLA SOM LÄSER DET HÄR FÅR MULA MIG NÄR DET KOMMER SNÖ OM DEN KOMMER!
det börja snöa förut... JAG BLIR SUPER GLAD, alla andra blir typ ledsna, sen av någon dum anledning SLUTADE DET SNÖA? sadface. okej, nu ska jag sluta klaga och gå ut i den dumma stormen UTAN snö :( för adam och jag ska äta pizza hehe :D och imorn så blir det badminton tävling på hemma plan, SUPER (y

sängen känns oemotståndlig!

har blivit extremt dålig med bloggandet nu när skolan har börjat, (de två dagarna höhö) men ska kämpa för att försöka hålla min glöd uppe. nu har jag suttit och tjutit igenom  filmen "the sisterhood of the traveling pants", MYCKET bättre än vad jag trodde den skulle vara haha. nu är jag hel trött och ska kasta mig i sängen så fort jag är klar med det här inlägget. och.. jag har inget mer att skriva för tillfället, gonatt!


haha fin bild på mig och adam från niornas middag(dagen före skolavslutningen), men gud vad jag älskar färgen på skorna och klänningen? me gusta mucho. JAG HAR GRYMT BRA KLÄDSMAK!(tycker jag hehe)

Nannar så fort som möjligt!

Kolla in den minen haha! Powsarn.
Dåligt uppdaterat idag, så slänger in en outfit bild idag, skinnbyxor - bershka, linne-carlings, stickat-bikbok, sådär, kolla!
Nu ska jag sova för ska ha tal på svenskan imorn och nu är jag trött med allt som har med skidor och olle rimfors att göra! Eller...?

sista lov dagen

igår var det en ganska lugn dag förutom att jag träna på tr med mathilda och spela badminton på kvällen. riktigt härligt! åt även middag hos farmor och farfar igår, super mysigt!
När jag var i "badminton hallen" där på kvällen så hade även lottningen för hemma tävlingen(som går av stapeln i helgen) ostkakan, blivit färdigt. såg då att jag blivit ihop lottad med saknade älmhultaren linnea! så dubbeln blir tuff för er andra haha. JAH
nu sitter jag och väntar på adam och han tar med sig det sista av godiset vi köpte i fredags!


yonex camp; linnéa på tylösand

julafton bilder

kom på att jag inte lagt ut en enda bild från julafton så tänkte slänga upp några härliga bilder!




sådär, tyvär är bilderna tagna med pappas lilla canon powershot s95, men det funkar!
sofie fick en knasig idé i england om att ge alla en liten julklapp, det är drf vi ser väldigt udda ut hahha!

Monopolkväll!

Rekomenderas starkt att bara sätta sig ner i fleeeeera timmar och spela monopol hahah xd speciellt om man gör det med anja anna och louise! Gu vad kul haha, mkt skratt och tomma plånböcker samt överfulla ibland(förutom anja som alltid var pank och louise som alltid var rik)! När louise skjutsa hem mig oxh skjutsade anja till stationen blev det en jäkla raggarunda med sång(skrik?) och dans(eller nåt liknande...), tack för en grym kväll tjejor!

Döskallaaaar!

Glädjen som uppstår när vi märker att våra kära döskallar kommit tillbaka till coop!<3333333

Till coop vi beger oss!

Jossa äter pannkakor!

Är med jossa min vän och om ett tag ska jag till adam :)

eivy&peak




dagens shopping var endast på jibbshop(tror jag det hette), köpte då underställs överdelen(den rosa/lila/vita) som jag kollat på i mer än ett år? och mössan(den är svart med lila text, just so you know) och tall tee:n. jag älskar eivy ♥
i går(?) fick jag även peak micro flisen av mina kära föräldrar, jag gillar!
nu har jag suttit ensammen hemma i flera timmar? kollat film och latat mig endast, mamma å pappa är hos några kompisar(inom pappas jobb) och har lite after-ski.
igår så spenderade vi hela kvällen tillsammans med malin som är här å jobbar på säsongen, åt på "Liten Krog", vrål gott! nu ska jag dö lite till, får ej heller igång tvn JIPPI! blir kanske även en film på datan igen...
pratade även i telefonen med adam nyss, hel mysigt! dock kollade han two and a half men med sin bror och jag satt vid datorn, whhuuut?
bara för att jag kom och tänka på det hade jag ett och ett halvt år på annan dag jul, vi uppmärksammade det kanppt själva, desutom så åkte sofie hem igen så följde med upp och lämnade av henne i skavsta...
men jag älskar min adam adre. trots att han är som han är! stort hjärta till knasbollen!

ps, när bilderna togs var jag alldeles nyduschad, blött hår och osminkad, snyggare kan man inte bli?!

åre



bilderna till höger är från werséns(grillade kött på tälgsten hehe) och bilderna till vänster är från åre skutan, jag älskar att se snölandet, alla som har vart där förstår säkert vad jag menar(om man gillar snö)

ps, jag har ingen rouge!

Lilla tyrolen

Åkte in till björnen för lunch på lilla tyrolen, gött! Nu ska vi snart ut å köpa mat ;)

Holiday club

Eftersom vi inte får lägenheten förens imorn får vi sova här.
Min rygg värker, noterat

Details from last night!

Får se om ni får se nån bild på hela mig, kan hamna på facebook typ, intressant?

Bombarderad bil!

Halloj! Efter en grym kväll/natt sitter jag i bilen upp till åre, härligt! Hel kul att träffa nya människor igår och att de kom å gick folk lite så man fick träffa många ;) jag älskar raketer men hatar smällare, bara så att alla vet!

Btw, i hörnet på bilden ser ni mina mjukisbyxor, berg! Den här bilen är för liten..

RSS 2.0