intersport

yes mannen! här kommer en bild på dagens inköp, fräääänt, när gjorde jag detta sist? tacka iphone appen som äntligen funkar igen! åkte till intersport för tänkte att jag skulle spendera mitt presentkort på 400kr, tog med mig mamma å pappa men hittade bara behövligheter... har mitt presentkort kvar! den rosa sport bhn är min älskling. 50kr till bröstcancerföreningarna för en sån. nu sitter jag med min kommunikations bok, prov på fredag, och väntar på att julia och lizzie ska dyka upp för en myskväll!

på framfart

oj att blogga varje dag måste vara riktigt svårt... men ska försöka köra på de (haha, lär ju hålla i en dag eller så), jag menar vad finns det att skriva om imorn? redan idag har jag problem eftersom jag bara skrier om hur svårt det är, OKEJ. idag hade vi en kort dag, om man gjorde som man gjorde.. ínte jätte bra annie, men kan verkligen inte påstå att jag ångrar det när jag fick mysa till det rejält med niclas, det behövde jsg verkligen med allt plugg. stress hej snart kommer du igen! nu efter skolan har jag umgåtts med jossa, lite fråga olle dokumentär som vanligt, thats our thing! haha, så himla intressant! nu ska jag lägga mig ner med plugg som vanligt, så kul.
 
i'm in heaven with you

nothings lovlier than you

galet vad jag kan hitta saker att klaga på samma sätt som jag kan hitta saker att vara överlycklig över.
kan alltså konstatera att livet är prima ballerina hur jag än gör just nu. trots att jag total faila på fysik provet
och trodde aldrig jag skulle kunna tycka att ett prov var så jobbigt. men mådde verkligen dåligt av att titta ner på pappret bara, men trots detta kämpade jag faktiskt med den lilla kunskap om krafter jag hade och det gick med all säkerhet åt skogen! men åt positiva sidan så spenderade jag dagen med niclas efter det och nu har jag precis kommit hem från badminton träning med mina nya skor som är HELT underbara, så sköna och kände inget i benhinnan som jag alltid gör i den där förbannade hallen. how about that?
i helgen var jag på tävling i ljungby, gick faktiskt ganska bra med tanke på att jag hade massa förkylningssymptom på lördagen, dock hade jag spelat bort dom till söndagens matcher ;) så kom hem med ett present kort på inter sport värt 400kr(!), å jag älskar bra priser :') min pojke tyckte dock jag var konstig när jag sa att pokaler bara står och skräpar. och såklart kanske inte om man tagit hem en pokal från sm/em/vm whatever som är en ren bragd. men jag har bara små söta. som ex en femte pokal från när jag var 9 och kom 5a i vo-joggen, YES SO GOD I AM, bra engelska. skriv glad var jag nu i alla fall, trots att den roliga diktade historien om tristan och isolde (utgiven 1900 av Joseph Bédier) måste vara utläst tills på fredag ÄDLE HERRAR. gud, boken lär sig aldrig att jag är en kvinna. GO SCREW YOURSELF, jag är inte heller en riddare (även fast jag skulle vart det om jag levde 1100-talet. riddarkvinnan annie. fan det låter som jag.
 
nu ska jag älska med min dusch och sedan omfamna tristan och isolde innan jag somar som en lurk. typ.
RSS 2.0