snöigt

försöker välja ut en bra bild till mitt cv, men känns inte som jag gör mig bra på bild idag. typiskt när man faktiskt MÅSTE vara okej på en bild för en gångs skull. när jag var yngre kunde jag i princip vända mig om och i bara farten få super bilder på mig själv. nu står man där som ett fån hur länge som helst och jag ser bara ur moppsig ut. jossa hjälpte mig fota och hon måste hunnit bli irreterad på mig "en till" som jag sa minst 50miljner gånger. överdrivet. men så kan det kännas? valentines day imorgon då och jag och Niclas har faktiskt redan firat dagen. han hade hyrt en lokal som vi bada bastu i, bada bubbelbad och allmänt myste bara vi två! vi fick göra det redan i mitten av januari eftersom han opereades för snart 3 veckor sedan och hoppar nu på kryckor och ska bara gips tills i början av mars. å ni skulle bara veta hur jag längtar till våren! sommaren kan vänta men våren! jag älskar när allt börjar om. det är i alla fall då jag är som lyckligast, då nya saker händer. jag menar förra året sa var det ju min prins som var min vår?
 
nu ska jag göra mig iordning, SÄTTA mig i sängen och läsa lite kemi och ur svenska boken. efter en stund kommer jag LÄGGA mig ner och phone:a niclas en stund, sen ska jag krama min favorit kudde och somna med ett leende på läpparna. ♥
 
 
gudars vad mitt ögonbryn ser flygigt ut hahahahaha, bilden är i alla fall tagen idag i all snöyra

ska skriva ett personligt brev...

sitter med ett fett word dokument framför mig och ska skriva ett personligt brev som jag ska söka jobb med och vet ni? jag kan inte komma på vad jag ska skriva om mig själv just nu? helt galet! cv behövs ju inte skrivas eftersom det inte finns några meriter jag kan tala om! har ju inte sommar jobbat en endaste gång! nu kom selma och sofie precis hem efter något jätte hemskt boxing pass som de stog och gorma om i hallen till mamma. de får hjälpa mig sen!
jag är inne på min 4de vecka utan någon träning alls. och ärlig talat. det suger. jag får panik snart, men inflammationen släpper ju aldrig? funderar på att besöka vårdcentralen igen och se om det verkligen är en inflammation , den borde börjat släppa för länge sen! istället kan jag inte sitta utan att det gör ont. usch å tvi. jag bara läääängtar efter helgen nu. orkar inte med den här förbannde sista veckan. vill bara ta min niclas och åka till stockholm på lördag. längtar något så dant!
min niclas fyllde förresten 18 i torsdags, så nu har han fyllt man och han kan inte känna sig manligare med sina whisky stenar, sin klocka och sin nya plånbok! i lördags myste jag till det för honom med oxfilé och en helkväll med bara han och jag. fy vad jag älskar honom!
 
bild från första gången vi försökte plugga tillsammans, ärligt? den engelska presentationen gick åt helvete för oss!
grattis i efterskott älskling♥
RSS 2.0