GC in My heaaaart !

Har haft en vrålbra dag även fast solen tyvär inte steker, men träffade toveks och vi badade genom hela dagen ;) Sitter med pappas iPad så kan inte lägga upp nån bild, varför vet jag inte alls.. Tror inte jag kommer gå in mer på pappas iPad, behöver verkligen lugn och ro, stressen har fortfarande inte lagt sig(!?) Så vi hörs snart igen, hasta luego!

pratar skype med sofie och... selma

har hunnit med att träffa jennie och bella, haft ett lång samtal med adam och ännu ett med min saknade syster som är i london via skype, stort plus på skype!
 

jag kände för en makeover


life is like wordfeud, you always need to find the words you get the most credit for

dagens annie, kul grej att jag faktiskt skriver det haha!
måste säga att jag älskar min ljusblå randiga gant skjorta som mamma pappa gav mig för ett tag sen, tack♥
har verkligenm pluggat matte hela dagen känns det som, förutom labben och svenskan då men annars så, men har iaf fixat klart det, men har kvar historia grejen och måste plugga till samhällen, usch!
men ska bara ta diiet lugnt, kanske även börja packa för gran canaria, men tror knappast det.. random.

new in shoees waaay


dålig bild, men det är de nya skorna :D

trötter

har inte varit såhär trött på jag vet inte hur länge, jag och moa kom fram igår till att vi inte hade sovit mer än 12 timmar i götebrog. tänk då att springa omkring och shoppa och dansa hur mycket som helst. men det här var världens bästa helg. har inte fattat hur mycket jag hade saknat tjejorna förens nu, det var helt sjukt!
vi shoppade lite på lördag dagen och sedan bytte vi om och fixa oss på nåt provrum innan vi tog spårvagn till reunion, dansade hur mycket som helst och kunde inte haft en roligare kväll.
hafr vart värsta deprimerad hela dagen för att jag är hemmaa hahahah xd
menmen, träffar ju dom snart igen förhoppningsvis. i alla fall är ebba i åre när jag å adam åker dit med mina föräldrar på sportlovet :D
nu ska jag plugga ett tag så ska jag till tennisen och sedan badmintonen, ha det bra!

Partyyyyy

Snart tar vi spårvagnen mot liseberg och reunion!

Nu är jag inne i nordstan med dessa härliga tjejor!

Påväg till gbg

Bebba min lilla mus sitter bredvid mig, det är hon som ha iphone och gör så att jag kan blogga via mobil höhö
Nu ska vi in och shoppa och tagga reunion!

jump zone

väntar på att min kära vän mathilda dahlman ska höra av sig, segis... höhö
åkte ner till stan för att träffa bella så var där nere ett tag, sen åkte vi hem till bella där jennie satt och vänta.
har inget vidare intressant att skriva så. är inte jätte skrivig just nu. PUSS eller nåt

gammal bild på oss

angry onions

bara såhär ett tips på kvällskvisten, antingen är det jag som är helt psyko eller så luktar mina fingrar fortfarande vitlök sen jag rev vitlöken(minns inte vad det heter). jag kan i alla fall lova att igår lukta det fan! så tipset, försök att rica vitlöken med en pincett eller nåt, det luktar inte gått annars...

I ALLA FALL, fick svenska uppgiften inlämnad idag och det kändes hyfsat bra faktiskt, hoppas det inte gick åt helvete som det där helt jätte tråkiga referat provet.. idrotten var rolig med, men mitt huvud höll på att sprängas, har ju inte tränat nåt på 2 veckor pga hemsk förkylning, missade ju tävlingen i helgen... men va med min underbara jossa idag, vi gjorde kladdkaka :D nu sitter jag här och dregglar över kläder eller nåt. FICK FÖRRESTEN EN VIT BÄVER MÖSSA AV MAMMA FÖRUT, shit vad jag älskar henne. satt spontant och kollade på glitter skor igår, ska leta upp några riktigt heta. iaf så råka jag se en i tidningen och paff, i was in love, och idag satt lilla viola(mammas gris) på ull pallen i hallen med mössan på sig, min mamma är en ängel ♥
imorn blir det att vara med bästa jennie och bella!


vilken snygging bästis man har!

it's not a lie, it's just not the truth

a running fish or something awesomw like nemo

äntligen är jag klar med svenska arbetet, svinalängorna är bland det värsta jag läst/sätt och så skulle man skriva om det, YEY! hmm.. den var bra men äckligt hemskt sorglig.
var med min lilla adam och båda två var sjukt över trötta så vi roa oss lite på vårt speciella sätt hahahahaha döööör, så sjukt knäpp pojken är asså!
tyvär är jag så uttråkad att jag kollar på south park och just nu dissar de homosexuella, och så kör dom amerikansk fotboll och blablabla, kommer aldrig fatta den serien
nu ska jag försöka sova, sovmorgon till 20 i 11 YES!
och så taggar jag fredag, får snart träffa mina bästa brighton tjejer igen, ska bli hur kul som helst. blir ett helt gäng att sova hemma hos matilda med!


vanlig dag i pluuuuugget i brighton

take a walk with me

förut träffade jag min lilla julia och så såg vi (500) days of summer, sjukt bra film men jag gillar inte tjejen asså,
skulle krossat tvn om den inte tv apparater är så dyra! nu har jag städat massa, så ska bara damsuga, sen måste jag komma igång med plugget, och laga mat och äta den där...
men just nu ser jag true talent faktiskt...

adam adre♥

26 juni 2010 det är en av mina livs bästa dagar, när du kom in i mitt liv. visst har du förändrats, men du är samma person och du har bara förändrats till det bättre. trots att du redan då var helt sjukt underbar. jag har aldrig träffat någon kille som bryr sig så mycket som du, när vi först började träffas mådde ingen av oss direkt prima ballerina. vi kunde prata om allt. när du bjöd ut mig och vi gick ner på stan. båda vi var säkert väldigt nervösa, speciellt jag som var så osäker på mig själv och vad jag ville. men vi pratade och skrattade genom hela kvällen. trots att jag sa efteråt att jag bara ville vara kompis med dig så hade du redan satt spår i mig. men det jäkligaste var när jennie och bella sa att det var någon annan som gillade dig och jag var tvungen att skynda mig. du vet inte hur orolig jag blev haha. men du höll ut, tredje gången gillt, sån är jag. sen fall jag.
när vi var ett helt gäng den 26, det gick visst ganska fort höhö.
men du har verkligen lutad mig på sne och jag har lärt mig mycket av dig, du lärde mig att vara säker. att vara säker på något som man verkligen vill. trots att jag fortfarande är rädd, så vet jag att jag är säker hos dig och att du inta bara kommer lämna mig. du vet att jag inte säger vissa saker som att vi "kommer vara tillsammans för evigt", sån är inte jag och jag vågar inte vara sådan. men du låter mig se på sskaer som jag vill. även fast jag tvingar på dig kläder som du kanske inte alltid älskar, men jag kan inte låta bli att vara en lite större del av dig.
på dom här snart 16månaderna har vi aldrig varit nära att bråka, vi har små tjafsat om skolan , eller pratat ut om vissa saker. när det väl börjar hetta till kan vi inte låta bli att skratta, ingen av oss kan bråka med den andra. bråka är inget vi är bra på. en sak jag kan säga. du äger mitt hjärta och du äger mig. jag är din.
det finns så mycket mer att säga, det här är inte ens en hundra del av allt, men man kan inte skriva allt på papper. vissa saker kan man bara visa♥

big ben

pojken min sov här inatt och ska försöka pallra mig iväg till hans öppet hus på skolan.
ska träffa bella jennie & beata senare oxå OCH jag hade biologi prov igår som säkert gick hyfsat förutom att göra små irreterande misstag som att tänka tvärt om. typ 10% istället för 90%, KUL!
men nu slipper jag ha allt det där i hjärnan iaf. nästa helg åker jag till göteborg för reunion party med mina saknade brighton tjejer! och helgen efter det är det gran canaria som gäller ;)
senare i november ska jag även försöka ta mig till england för att träffa min syster, därför denna bild på big ben!
men jajaja, vem orkar läsa mitt tjat, ska göra mig iordning nu

RSS 2.0