behind that confident face

LOV! härligt med att inte ha nån sista lektion=spanska var inställd och jag är på vääldigt bra humör ska jag säga er :D
idag ska vi även fira att min underbara kompis lizzie fyllde 17 igår! så blir lite tjej kväll på det!
nu ska jag försöka plugga lite till, kanske... usch. VEM FAN BRYR SIG OM MANLIGT OCH KVINNLIGT SPRÅK?
jag vet redan att killar inte förstår hälften av vad man menar. jag har vart tillsammans med adam i snart 20 månader och jag har förstått att dom är lite tröga! (älskar dig adam haha)
samhälles uppgiften har jag ändå kommit halvvägs med(igår), matten måste jag dock fixa...
jag har verkligen inte haft nån särskilt "pluggig" vecka, har redan gått på lov typ. sådär nu ska jag inte gnälla mer haha.
på söndag blir det åre vilket jag verkligen ser fram emot!


vad kan jag säga än att jag saknar brighton?

iPhone update

till alla er som tjatat på mig så har jag nu uppgraderat min iPhone!


fint! gabriel fixa en ny bakgrund :)

sjukan tar över..

känner mig inte alls okej, näsan täppt ända ner till gomen(så känns det) och en huvudvärk som jag kämpar emot i skolan, huhu hej dapparn.
igår var det i alla fall alla hjärtans dag som jag inte tror någon missade hade en ur härlig dag med adam♥
adam bjöd mig på morella! efter det gjorde vi kladdkaka med smält marabou och marshmallows som vi åt till no strings attached. fick lite smycken av mamma och pappa med, super fina!
träffade jossa en stund innan hon skulle hem och jag kände mig helt färdig. nu ska jag försöka komma igång med samhälles arbetet. ciao!


GÖTEBORG

nu åker jag till göteborg, SO LONG F*CKERS←(upptäck citatet från baksmällan)
ha en härlig helg!←(något jag säger nu!)

random evening

dagarna innan ett biologi prov händer inte mycket från min sida, har bara tagit det lugnt sedan hemkomsten och har inte ens börjat plugga än. men nu ska jag hinna plugga minst 2timmar innan jag går och lägger mig, HALLELUJAH vad kul! och förlåt för att de enda bilderna som kommer upp på min blogg just nu är heltråkiga bilder på mig själv..
förresten så blev jag fotad för gymnasiets tidning idag. och fotot vart helt f*cked up tack vare att jag inte fick reda på när fotona skulle tas så jag drog på mig en back slick tofs(hann inte duscha) och det gör att man ser ut som en flintis på bilden ELLER så släpper man ut håret och får en konstig form på hela håret, vilket jag gjorde, TJOHO! så nu kommer alla nior ha något att skratta åt! (jag fick fiskhuvud). slutklagat och dags för en latjo tajm med biologin.. 

wanna go →åre

snälla söta sportlov, gud vad jag längtar! det ska bli så himla mysigt att åka upp dit med min familj och adam! + att jag kommer få träffa min saknade bebba! jag sitter med min jäkla biologi och kan inte tänka på något annat än hur kul det kommer bli. jag åker ju till göteborg i helgen också, mormor fyller 84! på lördag kväll ska jag även träffa sofia som jag inte sätt sen yonex, härligt att träffa min tvilling hahaha
nu ska jag dränka mig i biologin igen och sluta längta till allt som inte har med skola att göra, mors!

EUP

vi hade eu parlament på ellen key idag, vart faktiskt hyfsat seriöst, seriösare än vad jag trodde. nu låter jag hel knäpp. men det var kul! förutom dom gångerna jag ställde mig upp och försvara våran resolution i micken. det var ett misstag. trots att jag visste vad jagh skulle säga så försvann det bara helt när jag satte micken framför munnen. kunde inte låta bli att skratta när jag inte kom ihåg ett ord som "valuta", jag menar HALLÅ? VALUTA?
som ordförande gick det bättre ni vet man fick den här känslan "i got the power" och det är härligt när man slänger klubban i bordet och säger tystnad, haha. nu har jag bara drägglat framför tvn och datorn., så nu ska jag sätta mig med biologin igen ;)

jag ser jätte ledsen ut. JAG VET!

working those shoes

jag älskar verkligen vintern, men skulle ge vad som helst för att få springa omkring i sommar kläder just nu!
next→badminton

louise bild

i min soffa

kylan är helt galen! trodde mina lår skulle gå av i morse! aj!
lyckades låsa in mina nycklar i skåpet(tillsammans med mina två extra nycklar), det är tredje gången jag får knippsa upp mitt lås! men adam har lovat att svetsa ihop det, so problem solved!
på fysiken fick vi "labba" med socker och mjöl, ni kan ju gissa hur det slutade haha
nu ska jag plugga biologi igen, men skulle hellre hoppa ner i i den härliga baljan som är dränkt i snö.

höst bild

hallå...?

okej jag är så extremt sämst på allt som har med sminkning och sätta upp håret att göra. håret är ingen big deal,
MEN jag skulle gärna vilja kunna sminka mig såhär crazy ↓ eller hel snyggt med smokade ögon eller något liknande. skulle vara så jäkla roligt! idag när jag letade upp min gamla foundation och frågade om hjälp efter vilken ton jag skulle ha(så dålig är jag) så tipsade den urgulliga kvinnan i kassan mig om linda hallbergs blogg och stoppade ner en lapp med bloggens namn i min påse. hoppas man kan få lite hjälp på traven genom detta nu haha.

nu har jag läst om prokaryota och eukaryota alldeles för länge, nu blir det mys i min ziperall, natti!

she's the man!

som sagt. jag är sämst på att blogga.
i fredags i alla fall så drog jag adam bella jennie vigge och felix å bowla, killarna vann tyvär.. tusan.
efter det åkte vi hem och fick vår hämnd. nämligen våran parodi på våran dom! haha
vi satte ihop den i onsdags med väldigt många skratt! dom vart inte jätte glada dock... mohahaha
igår åkte jag till nyköping för en endagars tävling. med endast fem spelare i B-klassen tog jag hem singeln. påvägen hem trängdes vi i baksätet och rikard å jag såg den där jäkla ap filmen med revolutionen som jag inte kan sätta ihop orden rätt på för att få fram titeln. ni vet apes och planet typ, kom ut förra året. den var faktiskt ganska bra, men gud vad jag rös när apan skrek "NOOOO". knasigt.
när jag kom hem kom adam till mig och vid halv elva var jag så trött att jag inte kunde hålla mig vaken. så jag å adam trängde ihop oss på min 90 säng.
idag har jag kollat lejonkunen i 3D med mathilda, hel kul att se en gammal goding i en biosalong.
tog en sväng till åhlens efter och köpte två tröjor på rean och foundation(samma som jag tappade bort för några månader sen hehe).

bilderna är tagna från bellas blogg!


mamma tyckte jag såg ut som en blond brolle, bella å jennie tyckte jag såg ut som en typisk ungkarl, hahaha
lika våra pojkvänner är vi med all säkerhet inte!

RSS 2.0