ska skriva ett personligt brev...

sitter med ett fett word dokument framför mig och ska skriva ett personligt brev som jag ska söka jobb med och vet ni? jag kan inte komma på vad jag ska skriva om mig själv just nu? helt galet! cv behövs ju inte skrivas eftersom det inte finns några meriter jag kan tala om! har ju inte sommar jobbat en endaste gång! nu kom selma och sofie precis hem efter något jätte hemskt boxing pass som de stog och gorma om i hallen till mamma. de får hjälpa mig sen!
jag är inne på min 4de vecka utan någon träning alls. och ärlig talat. det suger. jag får panik snart, men inflammationen släpper ju aldrig? funderar på att besöka vårdcentralen igen och se om det verkligen är en inflammation , den borde börjat släppa för länge sen! istället kan jag inte sitta utan att det gör ont. usch å tvi. jag bara läääängtar efter helgen nu. orkar inte med den här förbannde sista veckan. vill bara ta min niclas och åka till stockholm på lördag. längtar något så dant!
min niclas fyllde förresten 18 i torsdags, så nu har han fyllt man och han kan inte känna sig manligare med sina whisky stenar, sin klocka och sin nya plånbok! i lördags myste jag till det för honom med oxfilé och en helkväll med bara han och jag. fy vad jag älskar honom!
 
bild från första gången vi försökte plugga tillsammans, ärligt? den engelska presentationen gick åt helvete för oss!
grattis i efterskott älskling♥


Kommentarer
Niclas :$

åh du är så söööt! Jag älskar dig massvis sötnöt :$<3

Svar: jag älskar dig bästa! <3
Annie Engström

2013-02-13 @ 17:55:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0